call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian nye sollys byggemateriale Co, Ltd
Telefon: +86-757-63228326
E-mail: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Søm / skruer farverige sten belagt stål tagsten

SØM, SCREWAll nye sollys tilbehør er ikke-brændbart, forhindre insekt og sne infiltration, let at installere og samtidig giver holdbarhed og lang levetid af sten belagt stål tagsystem. Th

Dalian nye sollys bygning Material Co, Ltd er en af de førende Kina søm tag fliser producenter og leverandører, og vi er også en professionel virksomhed og fabrik, velkommen til at købe lav pris skrue, farve roofing, farverige tag, farverige sten belagt stål tagsten og engros billige produkter fra os.


SØM / skruer af farverige sten belagt stål tagsten

Alle nye sollys tilbehør er ikke-brændbart, forhindre insekt og sne infiltration, let at installere og samtidig giver holdbarhed og lang levetid af sten belagt stål tagsystem.Søm / skruer kan bruges i træ struktur og stålkonstruktion.

En søm, eller skrue eller bolt, er en type af fasteneren, typisk lavet af metal, og karakteriseret ved en spiralformet ridge, kendt som en mandlig tråd (udvendigt gevind) eller bare tråd, svøbt omkring en cylinder. Nogle gevind er designet til at parre sig med en supplerende tråd, kendt som en kvindelig tråd (interne tråd), ofte i form af en møtrik eller et objekt med den interne tråd formes i det. Andre gevind er designet til at skære en spiralformet groove i et blødere materiale som skruen er indsat. De mest almindelige anvendelser af skruer er til at holde objekter sammen og til at placere objekter.
Søm / skruer farverige sten belagt stål tagsten

Hot Tags: Nail tagsten, skrue, farve tagdækning, farverige tag, farverige sten belagt stål tagsten, Kina, producenter, leverandører, fabrik, virksomhed, engros, købe, billig, lav pris, produkter
Relaterede produkter
Kontakt os
Address:ADD: nr. 9, Hengfeng Road, Shishan Town, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong-provinsen, Kina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian nye sollys byggemateriale Co, Ltd