call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian nye sollys byggemateriale Co, Ltd
Telefon: +86-757-63228326
E-mail: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Ridge Cap tag fliser tag System letvægts materiale

RIDGE CAPAll nye sollys tilbehør er ikke-brændbart, forhindre insekt og sne infiltration, let at installere og samtidig giver holdbarhed og lang levetid af sten belagt stål tagsystem. Den

Dalian nye sollys bygning Material Co, Ltd er en af de førende Kina ridge cap tag fliser producenter og leverandører, og vi er også en professionel virksomhed og fabrik, velkommen til at købe lav pris quadrate ridge, vinkel ridge, halv runde ridge, farve sten belagte metal tagsten, farve sten belagt stål tagsten og engros billige produkter fra os.


RIDGE CAP lys vægt tagmaterialer System


Alle nye sollys tilbehør er ikke-brændbart, forhindre insekt og sne infiltration, let at installere og samtidig giver holdbarhed og lang levetid af sten belagt stål tagsystem.Ridge Cap af tag System materiale har 3 stilarter for valg:

Quadrate Ridge / vinkel Ridge / halv runde Ridge


En højderyg cap er et byggemateriale, der er installeret langs højderyggen af et skrånende tag. En traditionel gavl tag på et hjem består af to skrå sider, der mødes i midten. Det punkt, hvor disse to parter mødes udgør toppen af taget, og er kendt som ridge højderyggen linje. En højderyg cap passer over fugen mellem disse to kanter at holde regn og sne ud af hjemmet. Det hjælper også til at afslutte udseendet af taget ved at oprette en tætsluttende joint langs de to sider.

De fleste ridge cap ventilationskanaler er forbløffet for at tillade varm luft at undslippe uden at lade vand ind i hjemmet. De har en omvendt "V" eller "O" form, der passer over højderyggen mens du sidder lidt over tagets overflade. Fordi vandet ikke kan rejse op ad bakke, er fugt ikke stand til at trænge ind i hjemmet gennem disse ventilationskanaler. Denne forbløffet struktur også hjælper med at holde snavs og blade, og minimerer virkningen af vindstød. Nogle ridge cap udluftninger kan bruge en mesh skærm til at holde insekter og andre skadedyr fra hjemmet.

Vores fabrik er giver den endedæksel for ridge cap udluftning på kanten af tagdækning.


Farve valg Ridge Cap tag fliser tag System Light vægt materiale

Normalt, samme med taget flise farve for helheden.


* Standard farve

(Farver bliver vist på skærmen fra faktiske produkt variere. Der henvises til en faktiske produkt prøve før du bestiller.)


* Kunde individuelle løsning

Giv Produktet farve prøven før du bestiller.


Hot Tags: Ridge cap tagsten, quadrate ridge, vinkel ridge, halv runde ridge, farve sten belagte metal tagsten, farve sten belagt stål tag flise, Kina, producenter, leverandører, fabrik, virksomhed, engros, købe, billig, lav pris, produkter
Relaterede produkter
Kontakt os
Address:ADD: nr. 9, Hengfeng Road, Shishan Town, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong-provinsen, Kina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian nye sollys byggemateriale Co, Ltd