call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian nye sollys byggemateriale Co, Ltd
Telefon: +86-757-63228326
E-mail: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Flash dækning tag fliser Side blinkende Flash tagdækning vægpaneler

FLASH heldragten nye sollys tilbehør er ikke-brændbart, forhindre insekt og sne infiltration, let at installere og samtidig giver holdbarhed og lang levetid af sten belagt stål tagsystem. Th

Dalian nye sollys bygning Material Co, Ltd er en af de førende Kina flash dækning tag fliser producenter og leverandører, og vi er også en professionel virksomhed og fabrik, velkommen til at købe lav pris side blinkende, væg flash, vægpladen, tag paneler, tagdækning panel og engros billige produkter fra os.


FLASH dækning Side blinkende Flash tagdækning vægpaneler

Alle nye sollys tilbehør er ikke-brændbart, forhindre insekt og sne infiltration, let at installere og samtidig giver holdbarhed og lang levetid af sten belagt stål tagsystem.Taget af et plejehjem serverer et større formål, og det er at være en barriere mod vejret udenfor. Det vanskeligste vejr element til kontrol er vand, og tag blinkende fungerer som den sidste linje i forsvaret mod vand lækage.

Tag blinkende skal være effektiv, skal det være varigt, lav vedligeholdelse, vejrbestandig og også rumme bevægelse. Bevægelsen skal være indkvarteret på grund af den konstante udvidelse og sammentrækning mellem tagmaterialer og ting, ikke der tagmaterialer. Denne udvidelse og sammentrækning kan ske på grundlag af daglig og/eller sæsonbestemte. For eksempel, kan sollys skabe meget høje overfladetemperaturer i løbet af dagen, forårsager tagmaterialer til at udvide, men om natten temperaturen falder og kontraktens materialer. Sæsonmæssige ændringer kan påvirke udformningen tømmer, og de blinkende materialer skal være i stand til at modstå alle disse ændringer og forbliver tætte.

Understreger, at tag blinkende erfaringer over tid kan gøre det mere tilbøjelige til at mislykkes når ekstreme vejr opstår, såsom tunge sne, kraftig vind eller kraftig varme. Under installationen, skal sørges for at bevare de blinkende materialer. Professionelle tagdækkere typisk klippe og forme deres egen blinkende materialer fra metalplader, men de er også tilgængelige pre dannet.


Farve valg Flash dække tag fliser Side blinkende Flash tagdækning vægpaneler

Normalt, samme med taget flise farve for helheden.

* Standard farve

(Farver bliver vist på skærmen fra faktiske produkt variere. Der henvises til en faktiske produkt prøve før du bestiller.)


* Kunde individuelle løsning

Giv Produktet farve prøven før du bestiller.


Hot Tags: Flash dækning tagsten, side blinkende, væg flash, vægpladen, tag paneler, tagdækning panel, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, selskab, engros, købe, billig, lav pris, produkter
Relaterede produkter
Kontakt os
Address:ADD: nr. 9, Hengfeng Road, Shishan Town, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong-provinsen, Kina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian nye sollys byggemateriale Co, Ltd