call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian nye sollys byggemateriale Co, Ltd
Telefon: +86-757-63228326
E-mail: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Sten belagte Metal tagsten / farve sten belagt stål tagdækning ark

Hvorfor vælge nye sollys sten belagte Metal tag? En investering over RestThe indledende omkostninger for at installere en ny sollys sten belagt stål tag kan være mere end med andre tagmaterialer.

Dalian nye sollys bygning Material Co, Ltd er en af de førende Kina sten belagte metal tagdækning fliser producenter og leverandører, og vi er også en professionel virksomhed og fabrik, velkommen til at købe lav pris sten tagsten, alsidige tag, traditionelle tagsten og engros billige produkter fra os.


Hvorfor vælge nye sollys sten belagte Metal tag?


En investering over resten

De indledende udgifter ved at installere et nyt sollys sten belagt stål tag kan være mere end med andre tagmaterialer. Men pengene en boligejer kan gemme er betydelig, fordi en ny sollys tag vil være den sidste tag du nogensinde købe. En ny sollys sten belagt stål tag føjer til dit hjems skønhed og sine gensalgsværdi.

"Godt For en levetid" vs "Før eller senere"

Den gennemsnitlige levetid for en ikke-stål tag er ca 15 år. For eksempel, kan asfalt eller "sammensætning" helvedesild kræve re tagsten hver 10 til 20 år og før! Sammenlign det med en ny sollys sten belagt stål tag, der indeholder en garanti, der er godt for levetiden for ejeren (omsættelige).

Give dit hjem en Beauty Makeover

Hvad stil, farve eller finish af dit nuværende tag, der er mest sandsynligt en ny sollys sten belagt stål tag, der vil matche udseendet af dit hjem. Uanset om du ønsker en asfalten rullesten, ler flise, cedar rystes eller skifer udseende, kan du vælge en ny sollys sten belagt stål tag, der vil øge skønhed af dit hjem.

Styrke For det lange løb

Livet er hårdt. Moder natur er sværere, især på ikke-stål tagmaterialer, som begynder at forringes umiddelbart efter de er installeret fra eksponering for skadelige ultraviolette stråler fra solen, udvidelse og sammentrækning som følge af ændringer i temperatur og effekt af hagl, tung sne pack, is og vind. Nyt sollys sten belagt stål tag, men kan tage ekstreme vejrforhold og stadig ser og beskytte som ny i en menneskealder.

Smukt effektiv

Der er flere smukke farver og design af en ny sollys sten belagt stål tag end opfylder øjet. For eksempel, er lys farve tagene designet til effektivt at reflektere solens varme og reducere behovet for at afkøle dit hjem i de varme sommermåneder. Sikke en smuk måde at sænke dine energiregninger.

Stående For holdbarhed

Hvis du har hørt nogen sige, at et metal tag ikke bør være gik på, de naturligvis ikke tale om et nyt sollys sten belagt stål tag. Vores unikke sikringsanlæg panel design, med galvaniseret stålkonstruktion og gennemprøvet installationsmetoder giver et stærkt tagsystem, der kan være gik på normale betingelser.

Anslå din nydelse

Når du sammenligner de funktioner og fordele af et nyt sollys sten belagt stål tag mod alle andre, vil du se, der er virkelig ingen sammenligning. Så hvordan kan du afgøre, hvad din investeringsbeløb vil være? Først, kontakt os. Vores erfarne professionelle beregner prisen på dit nye tag afhængigt af stilen af den nye sollys sten belagt stål tagdækning System du vælger, din tagets form og "pitch" eller graders hældning og hvorvidt jer ville gerne dit eksisterende Tag tilbage på eller revet af. Husk en ny sollys sten belagt stål tag kommer med 50 års garanti.


Certificering af nye sollys tagdækning

Nye sollys tag garanti

Nye sollys tagdækning systems, Inc. (i det følgende benævnt "selskabet") hermed garanti til den oprindelige forbruger køber ("ejeren"), der hver ny sollys tagdækning panel ("Panel") vil: (1) forbliver fri for fabrikationsfejl, der vil påvirke ydeevnen af paneler; (2) blive resistente over for rømninger i vind hastigheder op til 120 miles i timen. og (3) modstå hagl skader. Med henblik på denne garanti, hagl skader er defineret som følger: (1) udbredelsen af hagl sten helt gennem panelet. eller (2) revner eller opdelinger af panelets stål substrat omkring anslagspunktet.


Begrænsning af ansvar i omfanget disse paneler, der faktisk indeholder defekter i materialer eller fremstillings håndværk, der påvirker ydeevnen, virksomheden skal enten reparere eller udskifte den defekte panel, forudsat selskabets ansvar skal være begrænset til en samlede udgifter ikke må overstige rimelig genanskaffelsesprisen for den særlige defekt panel under de første 15 år efter installation og faldende årligt på en forholdsmæssig grundlag for materiale kun under de resterende 15 år. Virksomheden vil forsøge at erstatte defekte paneler med den samme farve eller design. Dog farvevariationer kan forekomme mellem panelerne fremstilles på forskellige tidspunkter og virksomheden kan afbryde eller ændre designet af et bestemt produkt profil. Under alle omstændigheder forbeholder selskabet sig ret til at erstatte den defekte panel med et panel af samme design og farve.

Muligheden for at overføre denne begrænsede garanti kan overføres af den oprindelige ejer til efterfølgende egenskaben ejer i de første 5, stk. 5 år efter den oprindelige produktinstallationen forudsat overførsel oplysninger (egenskaben adresse, oprindelige ejer, nye ejer) er sendt til virksomheden inden for 30 dage fra ændringen af ejendomsretten. Meddelelse om ejerskab ændringen skal sendes via mail til firmaet på anført adresse.

OBS: Ny sollys tag garanti Dept.Dalian City - Foshan City, Kina

Denne garanti er underlagt følgende betingelser:


  1. En skriftlig meddelelse om defekt skal sendes pr. mail til virksomheden på sin» adresse angivet nedenfor. Meddelelsen skal indeholde navn og adresse på ejeren af påståede defekt panel eller paneler og skal beskrive defekt i detaljer.


2. selskabet kan ikke holdes ansvarlig for, og denne begrænsede garanti gælder ikke for nogen skader til panelerne eller anden ejendom på grund af en anden grund end de bestemt defekter i materialer eller fremstillings håndværk defineret i den begrænsede garanti. Årsager ikke er omfattet af denne garanti omfatter: (1) skader som følge af defekter, bevægelse eller nedsynkning i den struktur, hvor taget er installeret; (2) grov mund trafik som følge af en varians i fabrikantens anvisninger; (3) skade på panelerne forårsaget af enhver anvendelse af rengøring løsninger, maling, belægninger eller ændringer af enhver art; (4) skade på panelerne skyldes misbrug, vanrøgt eller forkert håndtering under eller efter installationen; eller (5) skader forårsaget af manglende Følg producentens installationsvejledning. En separat garanti dækker installation af paneler kan stilles til rådighed af installation entreprenør.


3. denne garanti er den eneste garanti virksomheden gør med hensyn til nye sollys tagdækning panelerne det sælger. Forhandlere og installatører af nye sollys tagdækning paneler har ikke tilladelse til at udvide eller ændre vilkårene i denne garanti på nogen måde.


4. ingen garanti gælder for enhver ny sollys tagdækning panel ændret, ændret eller ændringer i design eller funktion efter det har forladt fabrikken, undtagen når ændringen er påkrævet af producentens installationsvejledning.


5. udskiftning af enhver ny sollys tagdækning panel af firmaet skal ikke forlænge denne garanti undtagen som krævet ved lov.


6. denne garanti giver den oprindelige køber af nye sollys tagdækning paneler specifikke juridiske rettigheder.

Hvis nogen bestemmelse i denne "begrænset garanti" er af en kompetent domstol for at være ugyldig, ugyldig eller uden retskraft, de resterende bestemmelser skal ikke desto mindre fortsat i fuld kraft uden at være forringet eller ugyldige i nogen måde.

Ny sollys tag Foshan Subsidery fabrik


Q & A

fra nye sollys TAGSTEN

Spørgsmål: Er lyn tiltrukket et Metal tag?

Svar: Der er absolut ingen stigning i sandsynligheden for dit hjem, da han blev ramt af lynet hvis du har et metal tag. I virkeligheden, hvis lynet slår dit nye sollys sten belagt stål tag, energi sikkert dissipates overalt i det hele taget overflade og kan afslutte i jorden. Også, fordi metal tagdækning ikke er brændbare og brandfarlige, det er en endnu smartere valg for tagdækningers i lyn udsat og alvorlige vejr områder.


Spørgsmål: Er en sten belagt stål Tag et larmende tag?

Svar: Absolut ikke! Nu hører dette: en ny sollys sten belagt stål tag er ofte meget roligere end selv en asfalten rullesten tag. På grund af vores enestående installationsmetode, der skaber en lyd sammen med vores smukt funktionelle sten coated overflade, er selv en styrtregn slående tag paneler ikke højere end det ville være på en tunge træ ryste tag.


Spørgsmål: Er Rust et Problem med en sten belagt stål tag?

Svar: Nej! I virkeligheden, nye sollys sten belagt stål tag paneler er lavet af høj kvalitet galvaniseret stål som er belagt med en akryl base coat. Keramiske jorden-sten granulat er derefter indkapslet over denne base coat. Endelig er en klar akryl over glasur anvendes og bagt på. Dette giver dit hjem med en varig, holdbare og lysægte beskyttelse for en levetid på nydelse.


Spørgsmål: Er Denting en Problem?

Svar: Igen, nej! I virkeligheden, nye sollys sten belagt stål tagene kan og gøre stå op til hagl, sne belastninger og ekstreme vindforhold uden strukturelle eller kosmetiske skader. Det er en af grundene til vores vejrfast garantier omfatter 120 m.p.h. vind garanti (svarende til en F2-tornado!) og 2,5 tommer hagl garanti.

Venligst kontakt os hvis du har spørgsmål.


Hot Tags: sten belagte metal tagdækning fliser, sten tagsten, alsidige tag, traditionelle tag fliser, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, selskab, engros, købe, billig, lav pris, produkter
Relaterede produkter
Kontakt os
Address:ADD: nr. 9, Hengfeng Road, Shishan Town, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong-provinsen, Kina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian nye sollys byggemateriale Co, Ltd