call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian nye sollys byggemateriale Co, Ltd
Telefon: +86-757-63228326
E-mail: eva@newsunlight.net
Produktkategori

Tilbehør til tagsten

sten belagte metal tagsten og tilbehør er populære og sælge varme i Dominica, Jamaica, Kingston. Sten belagte metal tagdækning flise er brugen af højteknologisk produktion, fremragende korrosionshindrende ejendom af galvaniseret stål som substrat, med stærke forvitring af akryl harpiks som klæbemiddel, til at farve naturlige basalt stykker af grus til overflade lag af den ny senior tagmateriale. På grund af dens smukke, letvægts, holdbare, er miljøbeskyttelse, i de seneste år blevet hovedstrømmen af internationale tagdækning produkter. Vores virksomhed har forpligtet sig til R og D og produktion design er udsøgt, avancerede materialer, fremragende kvalitet sten belagt metal tagdækning flise produkter, til indenlandske og udenlandske kunder at yde smukke, holdbare, sikker, miljøvenlig verdensklasse tagdækning system. Sten belagte metal tagdækning flise gældende i tagdækning projekt af alle former for stil og struktur af træ struktur, stålkonstruktion, betonkonstruktion) hældning på taget af bygningen, også gælde for både konstruktion af flade ændring skråning, det gamle tag renovering og opbygning af lokale dekoration og andre engineering.
  • Stenbelagt metal tagsten Tilbehør
   Kontakt nu

   Stenbelagt metal tagsten Tilbehør

   Stenbelagt metal tagsten til anvendelse i tagprojekt af alle slags stil og struktur af trækonstruktion, stålkonstruktion, betonstruktur) Hældning af bygningens tag gælder også for både opførelse af flad skiftning, gammel renovering af bygninger og bygning lokal...Mere
Dalian nye sollys bygning Material Co, Ltd er en af de førende Kina tilbehør til tag fliser producenter og leverandører, og vi er også en professionel virksomhed og fabrik, velkommen til at købe lav pris tilbehør til tagsten og engros billige produkter fra os.
Kontakt os
Address:ADD: nr. 9, Hengfeng Road, Shishan Town, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong-provinsen, Kina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian nye sollys byggemateriale Co, Ltd